Didi Janković, pjevačica koja je nedavno postala poznata u srpskoj estradi, bogatstvo je stekla na tradicionalan način: udajom za Danijela Rokvića, informatičara i biznismena. Za Rokvić se kaže da je zadovoljila sve Jankovićeve želje i prohtjeve, čime je postala jedna od najbogatijih žena u Srbiji.

Mlada pjevačica nedavno je zaokupila pažnju javnosti, a ono što je zanimljivo jeste da je Didi znatno mlađa od svog supruga, sa kojim je tokom zajedničkog života dobila troje djece. Didi je poznata po javnom izlaganju ekstravagantne odjeće i nakita, a tvrdi da je njen muž u redu što svoju ogromnu zaradu troši na neozbiljne stvari. Njen suprug Danijel uživa u njenom pedantnom izgledu i često je podstiče da se počasti nekim skupim nakitom, iako se navodno ponekad jako ustručava oko toga.

Govornica je tokom svog govora rekla da cijeni svoju privatnost i da svjesno pokušava da zaštiti svoj lični život od javnosti. Ipak, uživa u pomicanju granica na društvenim mrežama i ne dopušta da joj smetaju negativni komentari o njenom intelektu ili navodnoj aroganciji. Tokom intervjua, govornica je otkrila da ima i kulinarske vještine, ali njen naporan radni raspored ostavlja malo prostora za kuhinjske eksperimente.

Didi povremeno priprema hranljiv obrok za svog muža, ali to je veoma rijetka pojava. Umjesto toga, ona se oslanja na svoj tim kuharica za pripremu obroka. Živeći u Americi, pjevačica je teško balansirala u razvoju karijere, vođenju kompanije i ispunjavanju majčinskih obaveza, a kako bi se izborila sa tim zahtjevima, navodno je angažovala tim od stotinjak asistenata. Zbog svojih velikih očekivanja, često mora da pravi njihove zamjene.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here