Bilo je to prije nešto više od 30 godina. Danas to rade starlete, pjevačice, glumice, voditelji. nema ko se nije upustio u poduhvate sa plastičnom hirurgijom jer je itekako popularna u današnjem svijetu, pogotovo na estradi. Danas je na TV ekranima itekako popularno, i sasvim normalno da sve pjevačice i voditeljice imaju silikone – u grudima, usnama ili stražnjici .

U početku su to negirali, a sada je normalno priznati da ste imali neke kozmetičke operacije, čak se neki i hvale sa tim segmentom u tom izgledu. Jeste li se ikad zapitali kada je u pitanju ugradnja silikona, da li je to uopšte skupo i gdje se stvarno obavljaju takve stvari, i da li se mora ići u inostranstvo zbog toga? Tko je prvi pionir, i ko je zapravo sve započeo u ovom “poslu”?

Učinila je to prije više od 30 godina, ona je legenda narodne muzike, a zove se Zorica Brunclik. Ugradila je silikone prvog razreda – u prsa. Odlučila se na operaciju u Njemačkoj, i to gdje drugo nego, pogađate u Minhenu.Ubrzo nakon toga voditeljica i pjevačica Suzana Mančić također je poželjela povećati svoje poprsje, pateći da su joj tako malene grudi, bila je itekako popularna u TV emisiji LOTO, koja se emitoval svakog utorka navečer, i koju su gledali svi Jugosloveni. I imala je operaciju na istoj klinici kod istog liječnika kao i što je imala Zorica Brunclik. Sve to zahvaljujući Zoricinoj preporuci. Njihovi silikoni traju i danas. Šta mislite o starim legendama poput Zorice i Suzane?

Preporuke