Ko bi rekao da ima 42 godine: Ovakvu bombetinu mazi u bazenu propali fudbaler Partizana Valeri Bojinov - Lifesytledom

Ko bi rekao da ima 42 godine: Ovakvu bombetinu mazi u bazenu propali fudbaler Partizana Valeri Bojinov

VALERI BOJINOV JE BUGARSKI NAPADAČ KOJI OSIM PO FUDBALU JE BIO POZNAT KAO ČOVJEK KOJI NE ZNA KAKO SA ŽENAMA.

On iza sebe dva propala brakai ma, neke od najljepših žena u Bugarskoj je ljubio, a bio je u vezi sa Biljanom DOl jedno vrijeme, koja je bivša supruga fudbalskog trenera Tomasa Dola.

U Opatiji je uživao sa svojom novom djevojkom Biljanom, vidjelo se i na njemu da je jako sretan, a i ona.

Dana 14. lipnja 2015. godine, Bojinov je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Bivši igrač Partizana i bugarski internacionalac Ivan Ivanov preporučio je Partizan Bojinovu. Bojinov je uzeo broj 86 na dresu i rekao da je to njegov sretan broj i izabrao ga je nositi na dresu. Svoj službeni debi napravio je za klub u drugom kvalifikacijskom kolu UEFA Lige prvaka protiv Dila Gori 14. srpnja 2015. Na utakmici je proveo 77 minuta na terenu bez pogotka. 17. srpnja 2015., protiv Metalca, Bojinov je postigao svoj prvi gol za Partizan. U toj utakmici postigao je jedan gol i imao dvije asistencije u pobjedi 4: 0. 25. srpnja 2015., Bojinov je dva puta pogodio Jagodinu u domaćoj pobjedi od 6: 0

22. listopada 2015., Bojinov je bio u startnom XI protiv Athletic Bilbao-a u svojoj prvoj grupnoj fazi UEFA Europa League 2015/16. Bojinov je 13. prosinca 2015. ušao u igru ​​kao zamjena za Ivana Šaponjića u 59. minuti i postigao gol protiv Rada.

Categories: Najnovije

Leave A Reply