Već smo pisali o ovom slučaju prije par dana, koji je frapirao ne samo Srbiju nego cijeli Balkan. Nikola Filipčev, 24, priznao je tijekom ispitivanja na poligrafu da je imao prepirku s majkom Dušicom (55) u petom mjesecu 2019. i da ju je udarao sve dok nije prestala disati, jednostavno se ne sjeća zašto je to uopšte uradio.Nikola Filipčev (24) iz Bačkog Gradišta, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, određen je u pritvoru do 30 dana zbog sumnje u ubojstvo svoje majke Dušice (55). Iako je maloljetan, ne piše mu se ništa dobro zbog ovog monstruoznog zločina.

Kako saznajemo, osumnjičeni Nikola podvrgnut je poligrafskom ispitivanju, tijekom kojeg je ispričao što se događalo u svibnju prošle godine, prvo je lagao oca, da bbi sada napokon sve morao da prizna, mašina je bila jača od njega. Tada sam se svađao s majkom. Prvo me ošamarila, psujući da je gladna, nisam više to mogao da trpim. Jako me je povrijedio njezin šamar. Počeo sam joj uzvraćati, šamarati i udarati. Isto je rekao da je nesretna žena u jednom trenutku prestala disati.

Kad sam vidio da ne diše, uplašio sam se i nisam znao što da radim. Znao sam da svi u selu znaju da je ona pomalo luda, odnosno da je psihički bolesna, pa mi je bilo malo lakše, pa sam otišao da se napijem i razmislim što da radim, baš me je uhvatila panika zbog onoga što sam naparvio – rekao je osumnjičeni tijekom ispitivanja.

Čeka se da Nikolin otac dođe iz Njemačke, koji živi u izvanbračnoj zajednici već duže vrijeme. 

Preporuke