Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji su glumci Vojin Ćetković i njegova supruga i koleginica Sloboda Mićalović unazad nekoliko mjeseci svakodnevno se pojavljuju na naslovnim stranama te se o njihovom kako privatnom tako i poslovnom životu istražuje intenzivno. Oni su u skladnoj vezi više od 15 godina i ponosni su roditelji ćerki bliznakinja Vere i Mile, koje su sada tinejdžerke, a sudeći po svemu oni su jedna veoma zdrava i sretna porodica iako se u medijima dugo pisalo suprotno.

Par pokušava svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, ali obožavatelji mogu dobiti uvid u njihov život putem društvenih mreža i to samo po nekoliko detalja i informacija. Sloboda i Vojin prvi put su se upoznali na snimanju filma Zona Zamfirova, ali su se romantično spojili tek nakon što se Vojin razveo od svoje prve supruge, poznate voditeljke.

Budući da su oboje veoma angažovani u podizanju ćerki i često rade na nekoliko projekata odjednom, u tome im mnogo pomažu i roditelji. Nagrada Lifestyle Family koju su dobili pokazuje koliko je njihova porodica skladna, te da pozitivno utiču na mlade. Oboje su svoju popularnost stekli isključivo zahvaljujući talentu, radu i trudu, a s njima se nikada nije povezivao skandal.

Sloboda na Instagramu često objavljuje citate iz svojih omiljenih knjiga i predstava, kao i povremene uvide u svoj porodični život. Nedavno je objavila snimak na kojem svira klavir sa svojom djecom kako pjevaju, koji je bio veoma dobro prihvaćen. Iz snimka je vidljivo da njihov dom ima puno prozora, koji propuštaju puno prirodnog svjetla.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here