Popularna Srpska pjevačica Milica Todorović navodno je ponovno imala jako velikih problema sa zdravljem i to sa spornom štitnjačom nakon što je raskinula s koreografom Milošem Paunovićem, piše jedan Srbijanski portal. Sve je to i više nego jako uticalo na njenu psihu, tako da se sve polako oslikalo i na zdravlje. Ovi portali navode i sve moguće razloge zbog kojih je zvijezda Granda dobila na težini. Razlog su i svakodnevni stres, besanica i nepravilna prehrana. Sve se to odrazilo i na njenu kilažu, što može uticati možda na pojavu i dijabetesa. 

Usput, jučer je pjevačici bio 29. rođendan, što joj je sestra na poseban način čestitala, i svi su bili oduševljeni sa njenom objavom i ljubavlju koju je pokazala prema svojoj sestri. Naime, Angela je na društvenoj mreži Instagram objavila svoju zajedničku fotografiju iz djetinjstva i napisala: Ko su ovi miševi?Milica Todorović je srpska pop-folk pjevačica i glumica. Rođena je 13. oktobra 1990. u Kruševcu, a živi i radi u Beogradu. Obitelj Milice čine: otac Milan, majka Jasmina, stariji brat Vladan, starija sestra Jovana i mlađa sestra Angela. Prvo je trenirala rukomet, a kasnije i džudo. Od malih nogu pokazivala je ljubav prema glazbi i s trinaest godina naučila je svirati i klavir.

Javnost ju je upoznala u drugoj sezoni Zvezde Granda. U dobi od četrnaest godina Milica je bila najmlađa sudionica i pobjednica ovog natjecanja. U finalu je otpjevala pjesme: “Prevarite me” i “Još gore od ljubavi”, a osvojila je 26.000 glasova. 2005. godine Grand je izdao CD sa pjesmama svih finalista, uključujući dva singla Milice Todorović.

Preporuke