Nekada veoma popularni folk pjevač Halid Muslimović se pojavio na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragane Mirković pa je otkrio novinarima kako s eosjeća, ali jedno pitanje ga je posebno iznerviralo. rekao je da se odlično osjeća, i to ne samo zbog novogodišnje euforije, nego uopšte, te da je kod njega sve pozitivno. Istakao je da radi za Novu godinu i da je radio svaku do sada, i da to nije jer je on tako želio, već se tako zadesilo. Ove godine, kako kaže, pjeva u hotelu svoje porodice. Istakoa je da on uvijek radi, da je radi i kada je bila korona, jer tada snima pjesme, a ima i veliku plantažu voća, pa se porodično znaju baviti i time.

Halid je otkrio i kakvi su običaji u njegovoj porodici kada su praznici u pitanju, ali i šta će loše da ostavi u godini iza sebe: ” Naš običaj je da se opustimo, da zaboravimo sve loše, a dobro da zapamtimo. Čekamo sve sa prijateljima, da se popije malo, da se nazdravi i da se veselo uđe u Novu godinu. Za mene ništa loše nije bilo što bih mogao da ostavim u ovoj godini. Bilo je prošlih, ali ove godine nije. Da vam kažem, život je jedna zaje*ancija, ko ga shvati ozbiljno, taj strada! Ja nisam stradao, evo, vidite nikad bolji nisam bio” – ističe folker.

Poznato je i da je Okružni sud u Prijedoru odbio je Halidovu žalbu i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 eura, a on tvrdi kako mu sve te objave nisu smetale:” Je l’ ste vi bili u krevetu sa njom, pa ste vidjeli mene tamo? Ona ima svoj film, neka priča šta hoće. Priča oko suda još uvijek traje, e sad, šta to znači da me je dobila? Izgubio ili dobio sud, idemo dalje, ko ne zna da poleti, taj je mrtav konj! Šta je 67.000 eura, šta je to?! Šta je problem, ja sam u radu izgubio 10.000.000, izgubio sam silne novce u banci, za vreme korone nismo radili ni ja ni porodica… Nikome nismo kukali niti tražili, šta je problem” – kazao je Muslimović u jednom dahu.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here