Ako je ispijanje kave ujutro ritual bez kojeg ne možete zamisliti dan, a pritom se mučite sa kilogramima, onda je ovaj recept napravljen za vas. Ko bi rekao da se jutarnja kafa može povezati sa gubitkom kilograma i jako dobrom linijom.
Vrlo brzo ćete smršavjeti bez gladi, a kava će vam biti puno ukusnija, i biće ukusna kao i svaki drugi dan, ako ne i bolja.

To je dodatak koji će ubrzati metabolizam, učiniti vašu kavu ukusnijom i pomoći vam da izgubite kilograme. Treba napomenuti da se ovakav način ispijanja kafe praktikuje 5 radnih dana, dok se vikendom odmara od svega.
Sastojci :
– jedna žlica cimeta
– jedna žlica kakaa

– tri četvrtine djevičanskog kokosovog ulja
– pola šalice meda(Prirodbog, ne onaj iz super marketa)

Priprema je sljedeća:
Kombinirajte sve ove sastojke i miješajte dok ne dobijete istu smjesu. Kad su svi jednaki, sve prebacite u čistu staklenku s poklopcem. Potrudite se da bude od stakla, a ne plastična posuda, koja će uništiti svu moguću aromu od ovog jako ukusnog recepta. Sutra kada kuhate svoju omiljenu kavu dodajte jednu do dvije žlice mješavine dok vam je kava još topla. Miješajte nekoliko sekundi kako biste promiješali kavu, a zatim uživajte.

Ova je mješavina vrlo zdrava i ubrzat će vaš metabolizam, uzrokujući gubitak kilograma. Nećete ni vjerovati, ali djevičansko ulje itekako utiče na ljudsko tijelo, koje će reagovati sa gubitkom kilograma u jako kratkom roku.

Preporuke