Ako je pijenje kave ujutro postao vaš ritual bez kojeg ne možete zamisliti dan, niti bilo koji drugi dan u sedmici pa čak ni popodne, a uz to se borite sa kilogramima, onda je ovaj recept napravljen samo za vas. Pitate se kako ćete uopšte smršati od kafe? Tko bi pogodio da jutarnja kava može biti povezana s gubitkom kilograma i vrlo dobrom linijom, ali eto, i to je i više nego moguća stvar. Vrlo brzo ćete smršavjeti i kava će vam biti puno ukusnija i punijeg okusa kao i svaki drugi dan, ako ne i bolja. Šta treba da uradite?

To je dodatak koji će ubrzati metabolizam, poboljšati okus kave i pomoći vam da lako izgubite kilograme, bez da trepnete okom. Treba naglasiti da se ova metoda pijenja kave koristi 5 radnih dana, a vikendom je preskačete, i već nakon 2 mjeseca ćete izgledati kao neko sasvim drugi.Evo što vam treba: pola šalice meda, jedna žlica kakaa, jedna žlica cimeta, tri četvrtine djevičanskog kokosovog ulja

Evo, kako se priprema:

Pomiješajte sve ove sastojke i miješajte dok ne dobijete istu smjesu. Kad su svi postali jednaki, sve prebacite u čistu staklenku s dobrim i čvrstim poklopcem, i sačekajte određeno vrijeme. 

Sutra kada kuhate svoju omiljenu kavu dodajte jednu do dvije žlice ove mješavine dok je kava još skroz topla. Sve jako dobro izmiješajte nekoliko sekundi kako biste promiješali kavu. Ova je smjesa vrlo zdrava i ubrzavat će metabolizam uzrokujući da gubite kilograme. Ne znate, ali djevičansko ulje ima sjajan učinak na ljudsko tijelo, koje će jako ubrzati vaš metabolizam.

Preporuke