Kija se oglasila brutalnom porukom nakon što je Sloba potpisao papire za razvod - vodi ga kući (Foto) - Lifesytledom

Kija se oglasila brutalnom porukom nakon što je Sloba potpisao papire za razvod – vodi ga kući (Foto)

Najpoznatiji par u Srbiji, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, od jučer su nezvanično bivši supružnici, s obzirom na to da su za sporazumni razvod braka potpisali papire.

Sloba je jučer na petak trinaesti, zadnji korak prema razvodu napravio iako je pokušao da oduži taj proces, te nije želio potpisati papire nakon završetka rijalitija. Radanović je u prisustvu njihovog zajedničkog advokata ostavio svoj potpis na papiru za sporazumni razvod braka i sad onaj zvanični dio slijedi.

Kija se na društvenim mrežama oglasila nekoliko sati nakon toga, uz vrlo konkretnu poruku.

-Ono što je beznačajan muž za jednu djevojku, jeste šarmantni princ za rasturačicu brakova… Vodi ga kući. (ili: s..nje od muža jedne djevojke, rasturačici brakova i fuksi je princ na bijelom konju), a na koga se ova poruka odnosila, možete i sami zaključiti.

Podsjetimo, Slobodan Radanović prevario je svoju ženu pred kamerama i milionskim auditorijumom dok je učestvovao u rijalitiju Zadruga, sa Lunom Đogani.

Pisalo se i govorilo da je Luna Đogani njega pozvala u WC, gdje su se prvi put i spetljali, a Kristina je za to navodno saznala dok je vozila… i tad joj se cijeli svijet srušio. Nakon toga je produkcija pozvala da učestvuje u rijalitiju i ona je prihvatila poziv, zato jer je željela sve da mu kaže u lice i da se to riješi i nije mogla više gledati na kamerama šta Slobodan radi.

Nakon toga uslijedili su mjeseci svađe, rasprave, razgovora i burnih odnosa, a Slobodan je svoju vezu sa ljubavnicom okončao prije nego se završio rijaliti.

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply