Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović nisu više izgleda zajedno i oni su raskinuli svoju vezu koja je trajala par mjeseci, dok se preko društvenih mreža oglasio i Kenan koji je potvrdio taj raskid i otkrio je šta je to presudilo da se oni trebaju razići.

“Evo ja ću sada samo potvrditi teoretičarima da smo mi stvarno prekinuli još prije nekih deset dana i odm ne je to dosta, a za ostalo je privatnost. Nama se više prioriteti i obaveze ne poklapaju pa smo mi odlučili da je vrijeme za razlaz onako prijateljski smo to odlučili, a ljubav za Rialdu”, rekao je Kenan Tahirović, te tagovao Rialdu uz emotikon crvenih ruža i srca.

Ipak, kada je on to objavio, onda se oglasila i Rialda na kojoj se vidjelo da je ona vidno razočarana.

“Ja mogu reći da sam radi svega ovoga jako razočarana i povrijeđena sam ovim storijem i načinom kako je on odlučio prekinuti našu vezu od deset mjeseci, a mi smo do prije sao tri dana planirali zajednički odmor. Ja sam osoba koja je uvijek spremna da se bori, ali ipak kako u Zadruzi tako i napolju ja više nemam snage i to je sve što ja mogu reći”, rekla je rialda za “Pinkov” portal.

Sada ćemo i da se prisjetimo kako to izgleda Alija, a to je inače bivši muž od Rialde sa kojim je bila pet godina u braku, pa je jednom prilikom on otkrio da ga je brak sa Rialdom mnogo koštao i rekao je kako za njene pjesme i spotove, tako i za njene škole ili plastične operacije, kako je prenio portal novi.ba

Advertisement