Kćerke mu otpjevale rođendansku pjesmu: Kada je ugasio svijeće, desilo se nešto što ni u snu nije očekivao (Foto) - Lifesytledom

Kćerke mu otpjevale rođendansku pjesmu: Kada je ugasio svijeće, desilo se nešto što ni u snu nije očekivao (Foto)

ROĐENDANI SU NEŠTO NAJLJEPŠE ŠTO SE ČOVJEKU MOŽE DOGODITI. TO SE POSEBNO ODNOSI NA DANE KADA IMATE PORODICU I U KRUGU NAJBLIŽIH PROSLAVITE TAJ POSEBAN DAN. NIJE BITNO KO JE SRETNIK, I KO SLAVI ROĐENDAN, BITNA JE TA ATMOSFERA KOJA U TIM DANIMA MORA BITI POSEBNA. NE SMIJE BITI LOŠE ATMOSFERE, I TREBA SVE NAPRAVITI DA ONAJ KO SLAVI TAJ POSEBAN DAN, NE OSJETI NIKAKVE TENZIJE, I DA ZNA DA GA OKRUŽUJE LJUBAV NA SVE MOGUĆE NAČINE.

Ovaj sretnik o kojem govorimo danas, ima čak šest djevojčica i ženu. Od toga su jedne trojke, najstarija ima 6 godina, i može se reći da je on poseban čovjek i što ga je bog blagoslovio sa ovoliko djevojčica, jer su one dar sa neba. Kada odrastu, puno se više brinu o roditeljima, nego dječaci to jeste muškarci. Njega su za njegov rođendan supruga i njegove djevojčice, odlučile iznenaditi sa tortom, i posebnom rođendanskom pjesmicom.

Sve je bilo u redu dok se pjevala pjesmica, ali kada je došao trenutak da se ugase svijeće. što je on i uradio, djevojčice su se totalno razočarale. Ovaj sretni otac zajedno sa suprugom ima dvije djevojčice, dok je majka na svijet donijela petorke.

Ovaj sretni bračni par dolazi iz Amerike, i inače žive u Kentakiju. Sviđa li vam se ovaj zaista zanimljiv video? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply