I za danas imamo jednu jako zanimljivu priču, koja opet potvrđuje kako samo loš odnos mogu imati snaha i svekrva. Sve one priče i relacije koje se znaju za ove žene, su po svemu sudeći istinite i jako su nezgodne kada se nađete u koži jedne snahe.Po naslovu se sve može jasno i lkijepo naslutiti, ovdje imamo situaciju jedne ogorčene majke koja je podijelila na društvenim mrežama odnos između nene kćerke i njene svekrve.

Možete vi zamisliti koji odnoa ta majka ima sa svojim sinom? Znači, poslije porođaja on je uselio rođenu majku kod njih u kuću, još je bebu stavio da spava u sobu sa njegovom majkom? Majka djeteta spava odvojeno, a kada je beba gladna, svekrva će donijeti bebu do majke, i ponovo je vratiti u svoju sobu?

Šta vi mislite o ovoj ispovijesti? Da li je ovo normalno da se dešava u jednoj normalnoj kući? Šta mislite uopšte o ovom čovjeku koji je dopustio da se rade ovakve stvari sa njegove supruge. Da li biste vi dozvolili da se prema vama ovako ophodi rođena svekrva?

Svekrva često ima velika očekivanja od svoje snahe, jer „nijedno nije dovoljno dobra za sina“. A s tim je teško živjeti. Baš kao i s mnogim kritikama i uplitanjima u život (kojih svekrva svekrva najčešće zamjera). Od odgajanja djeteta (udaranje stražnjicom i slušanje) do „slatkog“ savjeta, tako si mršava?. Ako mislite da možda sve to zamišljate, onda je bolje da pročitate ovaj tekst još jednom.

 

Preporuke