Dragana Mirković je u svakom slučaju već decenijama jedna od najvećih folk zvijezda folk estradne scene u Srbiji, ali i u regiji, te je veoma često tema u medijima u cijeloj regiji. Ona je u svijet muzike ušla kao veoma mlada, te je veoma brzo postigla veliki uspjeh koji se iz godine u godinu samo povećavao, te je za ovih nekih 40 godina napravila mnoge uspjehe i stekla veliki broj fanova. Za nu se zna da je već dosta dugo u sretnom braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, sa kojim je dobila i sina i kćerku. Za njenu  kćerku svi kažu da je ljepotu naslijedila od svoje majke, te je u posljednje vrijeme Manuela postala veoma zanimljiva i za medije. I Manuela je kao i mnogi mladi bila korisnik Instagrama, te je tu objavljivala neke svoje fotografije iz svoje svakodnevnice, a mediji su sve to pomno pratili.

Čini se da je sve to za Manuelu bilo preveliko opterećenje, te je odlučila da obriše svoj Instagram profil, ali je i dala objašnjenje zašto to radi. Rekla je kako je vidjela da se o njoj pišu neke neistinite stvari, te da ne želi da na takav način bude dio javnog svijeta i tema medija, te da se zato povlaći sa društvenih mreža. Dragana se odmah pohvalila sa ovom odlukom svoje kćerke, te je uz Manuelinu objavu samo napisala: ‘’Pametna moja djevojčica’’, jer i sama Dragana veoma dobro zna kako je to kada se o vama piše sve i svašta, najviše neistina, a izvor blizak pjevačici je otkrio da je Dragani teško palo to što je njena kćerka doživjela jer  je i sama takve stvari prije osjetila na svojoj koži

Mnogi su stali na stranu Manuele i podržali su njenu odluku, jer za nju stvarno nema potrebe da bude izložena takvoj vrsti stresa. I Dragana je svojevremeno priznala kako su je takve stvari opterećivale i stvarale joj stres, da joj se na kraju desilo da je dobila bolest štitne žlijezde.

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here