Djevojka po imenu Katarina je sve šokirala kada je na društvenim mrežama objavila šokantne detalje iz  svoga života, tačnije braka.Naime ona ima dvadeset i četiri godine,a udata je za dvije godine starijeg muškarca. No ono što se otkrilo o njihovom braku je zaista šokiralo sve. Ona je bia sklona preljubi, ali niko nije mogao da nasluti da se sve to moglo dešavalo u krugu bliskom njenom suprugu.

 

 

Ona je navela da je prevalira svoga supruga nekoliko puta, ali i da ga je prevarila sa njegovim kumom, te da su imali aferu seksulane prirode i nekoliko mjeseci prije samog vjenčanja.Pored kuma, njoj se svidio i kumov tata te se odlučila i na tu preljubu. Ona je izjavila da je bila po dejstvom alkohola, te da trijezna nikada to ne bi  mogla da uradi. No tu nije kraj, ona je bila i sa kumovim bratom u seksualnoj aferi. Na kraju je njen suprug sve saznao, a oa je očekivala da će tu da bude problema. No ono što je on rekao ju je šokiralo.

 

 

On je izjavio da je on znao za sve to, jer mu je kum rekao, ali da i on nije bio vjeran već da ima ljubavnicu sa kojom ima i dijete. Svaki put kada je išao na “poslovni put” on je zapravo bio kod ljubavnice. Ona je ostala iznenađena njegovom reakcijom, očekivajući da će biti prepirke.Oboje su nakon dugog razgovora ipak odlučili da se raziđu, jer njihov brak je bio sve osim braka.