Katarina Ivanoski Stamenković (41) iz Beograda preminula je ranije ovog mjeseca na putu iz Beograda za Düsseldorf 13. veljače. Poletjela je iz zračne luke Nikola Tesla u Beogradu za Njemačku, no tijekom polijetanja dogodila se stravična nesreća, u zrakoplovu je zavladala panika, a Katharina je nažalost izgubila život.

 

 

Katarinina majka Ljiljana rekla je da je njezina kći imala urođenu srčanu manu i da joj je tijekom polijetanja pukla aneurizma. Tijekom svojih primjedbi, priznala je da ne zna je li njezina kći znala da ona ne može letjeti.

 

“Kaća je na pregledima i trebala je ići na operaciju kad se pojavila korona. Zbog viroze je odgođena pa doktor još uvijek ne smatra da je operacija potrebna i prati njezino stanje. Na liječenju je svakih šest mjeseci i Kontrola. Ne znam je li Katarina znala da ne može putovati avionom, ali ja ne znam. Možda je znala, ali nije mi rekla, ne znam” – Liliana je u obraćanju javnosti .

 

 

Katarina je majka dvojice dječaka, Save (12) i Saše (15), s kojima već dugi niz godina živi na Ceraku. Njezino putovanje u Njemačku počelo je promatrati uvjete tvrtke koja joj je nudila posao koji je trebala dobiti preko prijatelja koji joj je želio pomoći. Prema izvješćima, Katharina se sredinom ove godine trebala preseliti sa svojim sinovima kako bi započeli novi život i pronašli redovan posao kako bi uzdržavali obitelj.

 

“U 19.45 nazvao me nepoznati broj i pitao me ‘jesi li ti Ljiljana?’ Ko je tebi Katarina Stamenković? i dalje me ispitivao. Ja sam bio veliki. Onda su me posjeli i morali su da kažu meni nešto.Inspektor iz Surčina mi je rekao “Nažalost, Katarina je umrla u avionu”. Nisam mogao da verujem, čak nisam bio siguran šta sam im rekao na telefon, samo sam to bacio. Onda je nastala opšta panika .. Mali unuk je otrčao zvati susjede i došla je hitna pomoć. Nitko nije vjerovao što se dogodilo, svi su bili u šoku’, rekla je Katharinina majka.

 

Ljiljana je saznala da Katarina sjedi pored mladića u avionu. On je vrlo brzo primijetio da Katarina ne odgovara na njegova pitanja tijekom polijetanja. Kada je nazvao osoblje zrakoplovne kompanije, utvrđeno je da je aneurizma pukla. Sjedila je na svom sjedalu nekoliko sekundi nakon umrijeti u roku od nekoliko sati.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here