Prije otprilike nekih sedam dana su se poznata pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić vjenčali na cemorniji gdje je bio prisutan samo uži krug prijatelja i porodice, a inače je Katarini Grujić bila kuma zapravo njena koleginica Andreana Čekić.

O cijeloj toj svadbi se svakodevno saznaju neki detalji i svi bi voljeli da saznaju malo više detalja ko je bio prisutan tu i kako se sve to odvijalo jer su pjevačica i fudbaler zamolili sve goste da ne fotografišu njihovu svadbu kako ne bi fotke izašle u javnost.

Ipak, nekoliko fotki je izašlo u javnost i do sada smo imali priliku pogledati kako je to pjevačica izgledala i da nije nosila vjenčanicu nego haljinu na svojoj svadbi. Osim toga postoji još jedna stvar o kojoj se ne prestaje pričati od kako je održana ta svadba, a to je zapravo kuma Andreana Čekić i njena frizura koja je bila pravi hit.

Mnogi komentari su bili na osnovu njene frizure i mnogi su ljudi rekli kako takvu frizuru nisu nikada vidjeli i neki su čak govorili da joj je prevelika punđa bila na glavi i da im se nije baš svidjela, pa sada i sami pogledajte kako je to izgledala njena frizura:

Može se reći gledajući ovu fotku da je pjevačica Andreana Čekić privukla dosta pažnje sa svojim neobičnim stajlingom. Katarina Grujić je imala vjenanicu na jedno rame, dok se ona nakon toga presvukla u jednu cvijetnu haljinu sa dubokim dekolteom, dok je poznato da je ceremonija održana na imanju kod pjevačice Nataše Bekvalac kojeg izdaje.

Advertisement