Vrlo dobro se zna koliko je velika netrpeljivost između 2 glavne face u Srbiji kod žena, a to su svakako Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović .Njihovo rivalstvo traje već preko 20 godina, i non stop se povlače po sudovima. Teške riječi su padale između njih dvije, a Jelena KArleuša je prije mjesec dana žestoko nagazila njenog muža Arkana kao i djecu Veljka i Anstasiju.Ona je njega nazvala vlikim ratnim profiterom koji je silovao maloljetne djevojčice. Djecu je također nazivala pogrdnim imenima, i Ceca je bila izvan sebe od bijesa. Međutim, nekada su se njih dije jako lizale, pogotovo u emisijama koje je pratilo milionski auditorij, kod pokojnog Minimaksa. Međutim, danas je to u potpunosti nezamislivo jer je žestoka krv i svađa između njih dvije.

Tako su srpski novinari došli do video isječka gdje Jelena Karleuša izvodi svoju numeru, dok je Ceca sjedila udobno zavaljena u naslonjač. Baš u toj emisiji je bio prisutan i mali Veljko Ražđnatović, koji najvjerovatnije nije bio svjestan ničega, ali je prepoznao dobar ritam. Zaplesao je kao svako drugo nevino dijete, a Ceca se pomalo i osmjehivala.

Podsjećamo Minimaks je bio i više nego u dobrim odnosima sa Željkom Ražnatovićem Arkanom tak da je Ceca svako malo bila gost u najpopularnijoj emisiji koju je on vodio u to vrijeme. Ko bi rekao kada se danas pogleda iz ovoga ugla, da će njih dvije postati najveće suparnice na balkanskoj estradi. 

Preporuke