Svima je, u ovoj regiji poznato ime Jelena Karleuša, koja je svakako pravi majstor u polju toga da iz nićčega ona napravi neki skandal i što se toga tiče u tom polju joj nema ravne.

Ona, a to ste sigurno primjetili, voli jednostzavno da bude u centru pažnje, a poznata je po tome što ona nema dlake na jeziku i da će svakome da kaže ono što misli, a prema riječima njenog menadžera to joj baš i nije pametno jer rijekti su oni sa scene koji žele da sarađuju sa njom.

Naime, ona je trentuno u poziciji stalnog člana žirija u popularnom takmičenju Zvezde Granda, a ukoliko želimo da priznamo ona je možda jedan od razloga zbog kojeg je ovo takmičenje postalo toliko popualrno.


Ona i Marija Šerifović predstavljaju pravi tandem, ali ono što svi znamo jeste da je Jelena nekokliko puta svojim komentarima uspjela da rasplače i veliki broj takmičara.

U svakoj emsiiji ona svakako vidi pravu priliku da pokaže svoj osejubni stajling, a mnogi je smatraju pravom modnom ikonom na Balkanu, a kloliko u tome ima istine dokazuje i to koliko su je u nekoliko navrata kopirale neke poznate svjetsdke zvijezde

U velikom slučaju ona zna i da pretjera, pa je u posljednjoj emisiji ona pookazala jednu haljinu koja je bila napravilje od uskih trakica koje su bile povezane sa pribadačama.


Svakako se u ovoj haljini ona osjećala komeonto i u jednom trenutku je raširila noge i pkokazal i ono što nije trebala.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam

Preporuke