Vjerujemo kako nema osobe u regionu koja ne zna za popularno takmičenje Zvezde Granda koje nam skoro svake sedmice zasigruno zaokupi našu pažnju.

Na ovom takmičenjuu se pojavljuju takmičari koji dolaze iz raznih djelova iz naše regije ali isto tako imao i takmičare koji dolaze iz instranstva a koji su porijeklom sa ovih prostora.

Bilo kako bilo, svi takmičari svoj trud i talenat nastoje da predstave u što boljem svijetlu, a naravno cijeli tak šou upotpunjavaju komentari stručnog žirija koji mogu stvarno da budu svakakvi.

Kada su u pitanju takmičari oni se pored svog glasa, dikcije, ponašanja, intonacije, u većini slučajeva ocjenjuju i to kako su obučeni i kako izgledaju.

Za te komentare je uglavnom zadužena Jelena Karleuša koja vrlo često bez biranja svojih riječi komentariše cjelokupni stajling pa mnogi budu i uvrijeđeni nakon toga.

Međutim u posljednjoj epizodi desila je se jedna veoma dirljiva situacija, a kako zbog pandemije korona virus nije dozvoljebna velika količina publike, a riječ je o nastupu takmičarke iz Sarajeva.

Naime, njeno ime je Slađana Zupćević koja je za svoj nastup izabrala pjesmu Ane Bkeute, Brojanica, i Snežane Đurišić Lepi moj

Kako možemo i očekivati stajling se nešto naročito nije dopao Jeleni koja je joj na kraju rekla kako je bila spremna da je izrešeta komentarima, ali kada je ona zapjevala ,to je Jelenu bukvalno natjeralo na suze.

Takmičarka se zahvalila na ovom lijepom komentaru, njen mentor je Marija Šerifović koja je očigledno uradila jednu veoma dobru stvar.

Vaš komentar?

Preporuke