Kao prava ciganka izgleda - isplivale Cecine fotke prije svih operacija, toliko je ružna da ne možete u nju gledati - Lifesytledom

Kao prava ciganka izgleda – isplivale Cecine fotke prije svih operacija, toliko je ružna da ne možete u nju gledati

CECU RAŽNATOVIĆ DANAS KRASI IZUZETNA LJEPOTA, TO JE POZNATA ŽENA SA ESTRADNE SCENE KOJA JE UZOR MNOGIM MLAĐIM PJEVAČICAMA I MNOGIM DJEVOJKAMA I ŽENAMA

Ipak, Ceca nikada nije krila da je odlazila i da odlazi plastičarima, silikone je u svoje grudi stavila, a i usne je napumpala.

Njeni fanovi su joj pružali uvijek veliku podršku, svakodnevno je dobijala i brojne komplimente putem društvenih mreža, svjesni su činjenice da se ona “uradila”. Majka nacije, kraljica folka, kako je zovu, kada se uzme u obzir njene godine i činjenica da je majka dvoje djece, ali i život stresan koji vodi, možemo s pravom da kažemo kako je ona sjajna i blista.

Ipak, njene fotka iz mladosti je isplivala, otkrila je kako je Ceca radila grudi, ali i usne i lice, gdje je botoks ubrizgala. Pojedinci nisu imali dlake na jeziku, pisali su kako je ona kao ciganka izgledala, i da ne mogu gledati koliko je ružna.

Nedavno je proslavila i deset godina saradnje sa beogradskim šminkerom Lazić Dušanom, koji joj je u međuvremenu postao i jedan od boljih prijatelja, životni oslonac jedno drugom su u posljednje vrijeme. Posve besprijekorno ovaj tandem funkcioniše, pored toga što na poslovnom planu sarađuju, dijele sve lijepe i manje momente života.

Categories: Najnovije

Leave A Reply