Duško Tošić i Jelena Karleuša su svakako jedan od parova na Balkanu, čija intima jako zanima kako novinare, tako i samu publiku. Pisalo se svašta o njihovom braku. Od Jelenine prevare do sada Duškove prevare, pa se sada uveliko počelo pisati i o njihovoj kćerci Atini Tošić. Iako je jako mlada, brzinom svjetlosti puni naslovne strane portala. Svjetla kamere je baš vole, i ona je uspjela skupiti više hiljada pratilaca na svojoj društvenoj mreži. Kako javnost komentariše, ona je očigledno krenula stopama svoje majke.

Današnja tema je jedna bombastična tema. Naime, kao bomba je odjeknula vijest da je Duško Tošić imao kratku aferu sa poznatom TV voditeljkom, za koju se zna samo da radi na telviziju sa nacionalom frekvencijom. I tu je tada nastao opšti haos. Od kako je izašla ova bombastična vijet, apsolutno sve medijske kuće
unazad nekoliko dana provjeravaju svoje tv voditeljke, jer niko od njih ne želi da ima lošu reputaciju, a tek da se sazna da njihova voditeljica ima aferu sa oženjenim fudbalerom, i to još i mužem Jelene Karleuše.

Sve su televizije moguće, digle veliku frku zbog svega ovoga. Ako se slučajno sazna ko je ova žena koja je luda za Tošićem, automatski će da dobije otkaz. Jelena Kerluša je jedno važno ime i ona ima saradnju sa svim tv medijima.

Svi je cijene i poštuju. Duško Tošić i Jelena Karleuša se nisu nikako oglašavali vezano o bilo čemu za ovu temu, i svi su ovu vijest uzeli sa rezervom,jer je očigledno da njih dvoje imaju lijep i normalan brak.