Kandidat ponizio Jelenu: Prišao je do nje i direktno u lice pljunuo - Lifesytledom

Kandidat ponizio Jelenu: Prišao je do nje i direktno u lice pljunuo

ZVEZDE GRANDA SVAKAKO SPADAJU U JEDNO OD NAJGLEDANIJIH I NAJPOZNATIJIH REGIONALNIH TAKMIČENJA. IMATE PRILIKU DA GLEDATE OVAJ FORMAT U SRBIJI, CRNOJ GORI, BOSNI I HERCEGOVINI, KAO I MAKEDONIJI.

Takičenje je započeto 2004.godine, do sada smo dobili nekoliko afirmisanih pjevača koje je produkcija Granda lansirala u zvijezde.

Posljednjih nekoliko sezona smo imali priliku mnogo toga da vidimo, žiri sa sa takmičarima stalno svađao, a jedna od onih koja je najbrutalnija komentarima bila je Jelena Karleuša, ipak, sada je i ona ostala zatečena kada je jedna takmičar uradio nešto što ona nije sigurno očekivala da će se desiti.

Jelena je kao i uvijek bila brutalna, rekla je momku kako nikada neće biti pjevač od njega, da se neće moći hljeba od tog posla najesti. Kazala je i da ne izgleda kao zvijezda, ne ostavlja utisak, a takmičar je sve to slušao, a potom sišaop sa pozornice i direktno u lice pljunuo Jelenu koja je poslije svega ostala zatečena.

Ovo nećete moći vidjeti u emisiji, jer je Grand produkcija isjekla.

Jelena je zbog svega što se desilo ostala zatečena, nije mogla da vjeruje svojim očima da joj je neko to uradio, ostala je potpuno šokirana i bez riječi, nešto što je sve iznenadilo u studiju, ne samo Jelenu

Categories: Najnovije

Leave A Reply