Već nekoliko godina javnost je bila zaintrigirana sudskim postupkom kojeg je pokrenula Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, da bi se utvrdilo da je pjevač u stvari otac njenoga sina Devina. Devin Antonović, koji je domaćoj javnosti postao poznat kao vanbračni sin Miroslava Ilića, što je dobilo i sudski epilog koji je riješen u njegovu korist, po svemu sudeći je ostvario svoj američki san, jer je uspio da kupi luksuznu kuću u Americi, gdje živi sa svojom majkom, a sa tom nekretninom se na društvenim mrežama pohvalila upravo Devinova majka Mirjana.

I dok se Devin svo ovo vrijeme većinom drži po strani, te nije aktivan na društvenim mrežama, njegova majka je mnogo otvorenija za javnost te redovno na društvenim mrežama dijeli sva dešavanja iz njenog života

Sada je objavila fotografije luksuzne vile koja se nalazi na samoj plaži te otkrila u kakvim zapravo oni uslovima žive, mada je veoma često isticala kako nju i njenog sina imovina ne interesuje, te da im je jedino bilo važno da se dokaže ko je Devinov otac. Pošto je Ilićev vanbračni sin po profesiji ljekar, onda ne čudi da se veoma mlad uspio finansijski obezbijediti, te je sebi kupio dom sa predivnim pogledom na more, a pored velikog dvorišta, kuću krasi i raskošna unutrašnjost, sva u bijelim tonovima.

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, bijeli namještaj, a posjeduje i kamin u centralnom dijelu dnevnog boravka. Osim toga, u njegovom domu se nalazi i nekoliko gitara, te najmodernija tehnika, a njegova majka je u opisu fotografija istakla:”  To sto je prikazano na youtube- u je greška i nisu slike Devinove kuće. Ovo su prave slike Devinove kuće”– napisala je Devinova majka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here