Prije dvije noći, održane su MAC nagrade u Beogradu, gdje se pojavio ogroman broj članova javne scene, a o čemu se danas govori jesu ekskluzivni toaleti i spektakularni nastupi slavnih. Spektakularna bina, lajt šou dostojan američkog Oskara, kao i veliki broj fotoreportera i TV kuća bile su prisutne na ovom spektaklu. Pjevačica Bojana Stamenov bila je među brojnim slavnim osobama, i nije mogla da izbjegne pažnji svih onih koji su je vidjeli. Mlada zvijezda uvijek je u centru pažnje zbog svojih fascinantnih vokalnih sposobnosti, ali i zbog svoje težine, zbog koje je zna gotovo cijeli Balkan. 

Preksinoć je Bojana blistala u zlatno blistavoj kreaciji, a prisutni su komentirali koliko je mršava i da nikad nije izgledala bolje. Šta vi mislite, koliko je Bojana izgubila kilograma zapravo, i da li joj je sada bolje ovako sa ovom kilažom, ili kada je bila bucka?Bojana Stamenov je srpska pjevačica koja se specijalizirala za soul, jazz i blues glazbu. Rođena je 24. juna 1986. u Beogradu. Osim roditelja, njezinu obitelj čine baka, starija sestra, mlađa sestra, zet i brat i sestra za koje je jako vezana. Bojanov otac je glazbenik, samouk rocker i gitarist, a majka žena u sjeni koja dobro pjeva.

Od njih je naslijedila ljubav prema glazbi. U dobi od sedam godina pojavila se prvi put dok je putovala sa svojim obdaništem u Srbiji. Prvi honorar od 20 dinara zaradila je svirajući gitaru u susjedstvu, u kafiću “Mrak”. Kad je pobijedila u karaokama, nagrađena je bendom “Resident” s kojim je nastupila u art kafiću Bitef. U srednjoj školi završila je satove gitare i renesansnog pjevanja.

Preporuke