Kako si mogao čoveče? OVO NIko nije očekivao , EVO KOME idu luksuzne nekretnine i zarada od autorskih prava …
Jučer je bio puni mjesec kako je preminup naš poznati kantautor Đorđe Balašević. On je bio voljeni pjevač na svakom uglu bivše države, svi su ga voljeli i cijenili , ajednostavno niko nije mogao ostati imun na njegove pjesme i emocije koje je širio oko sebe , svakoga trena njegovog postojanja. I apsolutno niko nije imao niti mogao naću ružnu riječ da mu prigovori.

 

Preminuo je od posljedica upale pluća , nakon što je sedam dana bio kod kuće odbijajući da ode u bolnicu , i upravo zbog toga niko nije znao da je uopšte bio bolestan , pa smo svi bili šokirani iznenađeni zbog njegovog izennadnog odlaska. Čak je i sedmi dan želio ostati kod kuće , ali je njegova voljena Olivera insistirala da posjete ljekara i ispostavilo se da je čekanje bilo kobno po njega i njegov život.

U bolnici su se ljekari tri dana lavovski borili da ga spase. Vijest o njegovoj smtri je pogodila cijeli balkan ali i ujedinila barem na nekoliko dana , svi su žalili za panonskim mornarom , ali i vremenom koje je on obilježio , emocijama i nadi koju je unosio u srca onih koji su ga voljeli poštovali njegov lik i djelo. Danas prenosimo vijesti srpskih portala koji tvrde da su se domogli informacija iz njegovog testamenta.Pored nekretnine u Istri koja vrijedi preko 400000 evra , one sve svoje novce raspodijelio na svoju voljenu suprugu i njihovu djecu , i prema pisanjima portala on zapravo nije ni napravio testament , negoće podjela dobara ići prema važećim akonima , koji kažu da jedna polovina svega pripada Oliveri kaoo njegovoj zakonskoj supruzi , a druga polovina se dijeli na tri jednaka dijela , na njegovu djecu , dvije kćerke i jednog sina.