Svi srpski mediji fokusirani su na nedavno rođenje drugog sina Bogdane Ražnatović, Krstana. To znači da je njen prvi sin Željko sada stariji brat.

Zanimljivo je da je Krstan rođen na Arkanov rođendan. To je nekako osvježilo sjećanje na njegovog djeda, čije ime nosi Veljkov prvorođeni medvjedić. I prije rođenja bebe Veljko, Ceca i njena sestra Lidija stigli su u porodilište. Ubrzo su iz Titela došle Bogdanova majka i starija sestra Nataša. Svi su nestrpljivo čekali da čuju srećne vijesti. Kada je konačno stigao, svi su bili oduševljeni i uzbuđeni, što se vidi na njihovim licima.

Nakon što su dobro prošli ispred porodilišta gdje je čekala grupa novinara, Ceca, Veljkova svekrva Danijela i sestra Nataša pojavile su se sa suzama radosnicama u očima. Pored vidljive sreće na njihovim licima, mnogi su komentarisali stajling koji su dame odabrale. Danijela Rodić nosila je crnu platnenu odjeću koja se sastojala od širokih pantalona i košulje, a na nogama moderne cipele sa debelom potpeticom i ukrasnim šalom.

Nataša je bila obučena jednostavno u farmerke i roze jaknu i nekima se dopalo kako su obučene, dok su neki komentarisali da su mogli da izaberu bolji stajling s obzirom na priliku. Veljko je prije samo nekoliko dana rekao da mali Željko, koji je svaki dan pitao mamu da li je već rodila Krstana, nestrpljivo čeka svog brata. Porodica je u Titelu ostala posljednjih petnaestak dana jer su tamo imali porodičnu pomoć.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here