Kao i što je bila situacija prije tačno 2 mjeseca sa prosljavljenim glumcem ali i profesorom Mikom Aleksićem tako i sada Srbija je potresena i novi slučaj ih trese jer je glavni glumac proslavljeni ali i bivši saborski zastupnik Branislav Lečić u velikom problemu ali se i još uvijek ne zna da li te djevojke žele da imaju neku reklamu za sebe ili je stvarno Branislav toliki monstrum da je ovakvo nešto uradio i bio spreman da uradi.

Da vas podsjetimo Danijela Stajnfeld je prije 3 mjeseca snimila dokumentarac u kojem je ona tačno i glasno i jasno objasnila i opisala kakav je to bio zadnjih projekat koji je ona radila sa BRANISLAVOM. Ona sada dugo vremena radi i živi u Americi i kako sama je rekla nije mogla više da šuti o tome. Možda i nebi ništa rekla da nije ugledala slučaj iz Antić koji i da danas trese Balkan.

 

Kako je Danijela sama navela sve je prvo počelo od poslovnih poruka a onda je krenulo malo prisnije da dolazi a pošto je igrala sa njim u predstavi nije htjela da kvari raspoloženje. Kako je sama rekla pred višim sudom u Beogradu silovanje se desilo 22 maja 2012 godine a samo 4 dana poslije desila se i premijera predstave. Ona je bila u velikom šoku a kako je navela od bolova nije mogla da stoji a sve se desilo u automobilu.