Danas ćemo se malo pozabaviti starijim ženama, koje i pored velikog broja godina na svom kontu izgledaju i više nego besprijekorno. Poneke su i radile plastične operacije, ali se prije svega može zahvaliti jako dobroj genetici, pa ćemo se malo pozabaviti njima u ovom vikend članku. Naime, neprikladne komentare za žene starije od 45 godina neki smatraju starim i nazivaju ih bakama, međutim to uopšte nije takav slučaj. Prije nego što to uopće kažete, morate vidjeti i upoznati neke žene kojima je, po njihovom izgledu, najmanje 10 godina manje.

Mnogi neprikladni komentari za žene starije od 45 godina smatraju da su stare, a većina žena pazi na svoj izgled, a nitko im ne bi dao tolike godine. MOže se reći da su one tada u najboljim godinama Tada neke žene rađaju djecu u dobi od 40 godina, koja su smjela i odlučnija u predstavljanju trudnoće, usprkos nekim poteškoćama, koje su vezane za zdravstveni bilten.
Oni nose neke rizike s tom kasnijom trudnoćom, ali postoje i rizici kod mladih žena. U kasnijim godinama žene se ne trebaju odreći majčinstva, pogotovo ako prije nisu imale priliku ispuniti tu želju, medicina je uznapredovala i jednostavno treba pokušati. Prije nego što to uopće kažete, morate vidjeti i upoznati neke žene kojima je, po njihovom izgledu, dato deset godina manje.
Šta reći na primjer za svjetski poznatu glumicu Selmu Hajek? Ona što je starija to je bolja, baš kao vino. Imala je par plastičnih operacvija na sebi, ali se ipak mora odati priznanje na njenoj ljepoti, i još uvijek jako zategnutoj liniji.

Preporuke