Danas govorimo o Ani Bekuti o kojoj i nismo baš nešto puno pisali u posljednje vrijeme. Naime, kad su prije osam godina pjevačica Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka objavili da su u vezi, nitko nije vjerovao da će ljubav potrajati. Međutim, dan po dan, godina po godina, a njih dvoje su još uvijek zajedno, lijepo se slažu, i može se reći da su u jednoj jako stabilnoj emotivnoj vezi. Međutim, posljednjih osam godina sarađuju sjajno i vole se više nego ikad. 
Često su govorili o svojoj ljubavi. Uspjeli su preći mnoge prepreke, a ono što je Ana Bekuta otkrila prije samo par dana, šokiralo je mnoge koji su čuli za ovu izjavu.

Ljubav, poštovanje i podrška su najvažniji. To je ono što nas vodi sve ove godine. Povjerenje i međusobno razumijevanje je itekako bitno za jkednu kvalitetnu vezu. Naravno, vrlo je važna povezanost i strast. Mogu se pohvaliti da strast i dalje postoji u našem odnosu.Jako se volimo i želimo, bez obzira na sve. Što bi Milutin rekao: “Tri puta dnevno”! Ovo je naša mjera. Da, vjerovali ili ne, mi još uvijek imamo jako puno odnosa u toku samo jednog dana. MOžda nekome zvuči čudno, ali to je suha istina i nema potrebe za izvrtanjem istine i nekim mogućim lažima.

Dosad nismo imali nikakvu krizu u odnosima. Nema potrebe za svađama, tu se jako lijepo razumijemo ”, rekla je populana pjevačica, ostavljajući sve u šoku. Šta vi mislite o ovoj izjavi Ane Bekute? Da li se šalila ili je to sve stvarno moguće?

Preporuke