Najuspješnija hrvatska atletičarka Branka Vlašić prije nekoliko mjeseci stala je na ludi kamen sa Belgijancem Rupertom Van Guhtom. Blanka sa svojim suprugom sada očekuje i prinovu, te će se po prvi puta ostvariti u ulozi majke. Ali, umjesto da uživa u svojoj trudnoćo i pažnji muža, ona se sada suočava sa glasinama kako je muž vara i to sa veoma atraktivnom plavušom. Ovaj par je svoju vezu dugo krio, te su se bili i vjenčali u tajnosti u maju ove godine, a onda je Blanka na društvenim mrežama otkrila da se udala te je pokazala svoj trudnički stomak:

” Rekli smo “da” jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo “da” zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, “da” osnivanju porodice Van Guht- Vlašić u budućnosti. “Da”, najvećem daru koji smo do sada dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu” – napisala je u objavi. Ipak, za ovoga belgijskog sportskog voditelja se govori kako je varao i svoju prvu suprugu sa Šarlot Van Loj. A nedavno se pobrinuo da se glasine ponovo pokrenu, i to dok je Blanka u drugom stanju. On je na društvenim mrežama podijelio  fotografije sa svojim novim psom. Međutim, ispostavilo se da je njegova bivša ljubavnica Šarlot objavila fotografije sa identičnim psom, te je ona posvetila cijeli album na Instagramu toj slatkoj životinji

U početku nije bilo baš najjasnije da li se radi o istom psu, ali su nedavne slike sve potvrdile. Pored toga što su psi identični, na objavama se vidi i sita ogrlica koja se nalazi na vratu ovoga psa, sa pločicom na kojoj je ispisano ime ” Mowgli”.

Ostaje nam da vidimo kakve će reakcije biti novopečenog bračnog para na ove prevelike slučajnosti i na koji način će se voditelj “opravdati” supruzi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here