Marija Šerifović je jedna od najpopularnijih pop pjevačica i ne samo u Srbiji već u cijeloj našoj regiji, te se mnogi slažu da je njen talenat i glas nešto što se ne viđa često. Ona je uspjela svojevremeno čak i da pobijedi na Eurosongu i da napravi da Srbija bude domaćin ovoga muzičkog takmičenja, a sve je to napravila sa pjesmom Molitva za koju se mnogi slažu da je hit za sva vremena. Za Mariju se zna da je već godinama član žirija i mentor takmičarima u Zvezdama Granda, a koliko je dobra u svome poslu pokazuje i činjenica da su njeni kandidati uvijek u finalima, a u dvije sezone su njeni kandidati bili i konačni pobjednici. Tokom pandemije Marija je pokrenula i svoj Youtube kanal koji je veoma uspješan i Marija ima veliki broj ljudi koji prati njene objave, te i na taj način Marija zarađuje solidno.

Za nju se zna da je veoma aktivna i na društvenim mrežama, a javnost posebno interesuje njen ljubavni život, posebno jer se zna da je Marija dio gej populacije. Neko vrijeme se pričalo da je ona u vezi sa pjevačicom Džejlom Ramović, koja je pobjednica jedne od sezona Zvezda Granda, ali su obje to opovrgnule te su rekel da ih veže samo veliko prijateljstvo. Kako god da bilo, i dalje se ne zna ko je Marijin partner iliti partnerka

Marija je u posljednje vrijeme odlučila da povede malo računa o svom izgledu i uz redovne treninge i birani jelovnik uspjela je vidno da smrša. To je i sama zaključila na društvenim mrežama, a tu je podijelila jednu svoju fotografiju na kojoj je napisala komentar kako se osušila, te da od sutra ponovo počinje da jede, ali umjereno.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here