„No Đani, no party“ je poznati slogan koji se širi na Balkanu, jer se zna da gdje god da se pojavi kralj zabave, garantira se odlična atmosfera. Đani je poznat po tome da na jednom slavlju može zaraditi novac kao za namješteni stan u Beogradu, ali ponekad se scene s takvih veselja kreću izvan granica prihvatljivosti. Jednostavno rečeno, njegova pohlepa i želja za novcem prelaze granice dobrog ukusa. Siguran sam da ste svi primijetili prizor kako Đani pije šampanjac iz cipele gosta na jednom slavlju, dok mu je taj gost davao stotine eura bakšiša. Takvo ponašanje naišlo je na snažne osude javnosti, no Đaniju nije bilo stalo, jer mu je najvažnije bilo da novac završi u njegovoj torbici.

U emisiji “Puls Srbije”, voditelj Ivan Gajić i reporterka Milica Stanimirović (poznatija kao Milica Pašanica) su izdvojili najzapaženije komentare čitatelja portala Kurir.rs koji su se odnosili na nedavno vjenčanje Đanijevog sina, gdje se Đani ponovno pokazao u veoma negativnom svjetlu. Jedan od događaja koji je privukao pažnju čitatelja bilo je vjenčanje Đanijevog sina koje je prošlo u atmosferi punoj uzbuđenja. Međutim, neki čitatelji nisu se složili s ovim događajem. Jedan od komentara glasio je: “Kakav moraš biti da zaradiš novac pjevajući na vjenčanju svog sina?!” Na to je stigao odgovor:

“Nadam se da će barem poštovati glazbu i ne zadržati sav bakšiš za sebe?!” Jedna čitateljica pod imenom Vanda je napisala: “Seljak na kvadrat”. Milica Stanimirović je objasnila što se zapravo dogodilo na svadbi: “Ovi komentari se odnose na Đanija koji je pjevao na vjenčanju svog sina. Tada je dobio toliko novca da se mislilo da će ga zadržati za sebe, ali umjesto toga, dao je novac glazbi koja je zabavljala goste tijekom cijelog slavlja. Đani je gospodar, i nije tu da bi uzeo novac, već da bi ga dao. I on i Slađa su donirali značajnu sumu novca”, priča Stanimirović. Na koga vi više vjerujete, njoj ili komentarima na društvenim mrežama?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here