Kako otkriva popularna srpska glumica Katarina Žtić, njena romansa sa bubnjarom Nemanjom Aćimovićem iz benda „Jarvoli” zapravo je počela kada je on počeo da pokazuje interesovanje za nju, iako ona tada nije bila zainteresovana za muškarce. Prolazila je kroz razvod i nije bila spremna za vezu, ali ju je Aćimovićeva upornost na kraju osvojila.

To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja” – otkrila je svojevremeno Katarina za magazin “Glorija”.Vjeruje da se ponekad najgore stvari dešavaju kada ništa ne planirate. U Nemanjinom slučaju to se pokazalo tačnim.

“Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem.Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene” – rekla je popularna srpska glumica.

Naslednica popularne Cece Bojković u slobodno vreme voli da slika, a ona i Nemanja često odlaze na očevo imanje da provedu vreme sa svojim kućnim ljubimcem Kikijem. Uživaju provoditi vrijeme tamo zajedno, a pas je veliki dio toga.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here