Nedavna aktivnost Jelene Karleuše na Instagramu sa Jay Z-jem dovela je do spekulacija o mogućoj stranoj karijeri. To je zbog činjenice da je Jay Z bivši suprug Kim Kardashian, za koju se zna da kopira Karleušin stil.

Tako je Karleuša i dalje popularna na društvenim mrežama, gdje jedna objava može koštati gotovo 3.000 eura. Njena karijera počela je kasnih 1990-ih u vreme sankcija u Srbiji, pa je njen uspeh tim zapaženiji.

U to vrijeme njena majka Divna radila je na radiju i danima nije primala platu. Jelena je pokazala da ima veliki talenat za pevanje, a u nju je verovala Dragana Mirković uloživši 20.000 maraka. Međutim, dok je još bila u Zvezdama Granda, hvalila je Jašara Ahmedovskog kao velikog čoveka, koji joj je poklonio 500 maraka.

“Stvarno je lepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri”, rekao je on, a ove njegove riječi vratile su Jelenu u te dane pa je ona osjetila potrebu da se oglasi na svom Instagram nalogu gdje je napisala:” Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo težko živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju”, napisala je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here