Već je svima jako dobro poznato da je Srbijanska  popularna pjevačica Seka Aleksić prije nekoliko dana drugi put postala majka, a osim Jakova, koji već sada ima 3,5 godinegodine, dobila je i drugog sina, koji je u njihovu kuću donio veliku radost i sreću, pa tako ona i njezin suprug Veljko još uvijek ne može doći k sebi zbog velike radosti kja ih je zadesila. Tu ne namjeravaju stati, žele i treće dijete.

Odmah nakon poroda, Seka je postala još aktivnija na društvenim mrežama, jednostavn je eksplodirala, toliko da nije željela fotografirati Jakova kad se upravo rodio, pa sada sa drugim djetetom želi to sve da nadoknadi. Jednostavno bombarduje Instagram sa fotkama tek rođenog sina. Mal neumjesn, zar ne?
Tako je ovih dana Aleksićka objavila zaista lijepu fotografiju malog Ivana ispod koje je napisala “Bok prijatelji”, a mnogi njeni obožavatelji bili su oduševljeni ovom fotografijom i svi su pohvalili Seku i rekli joj da je njen sin lijep i sladak, i da pravo liči na Veljka već i da se vidi da će mu biti pravi uzor, jer je tako mali a već zna da se namješta za razne poze.


No, već sljedećeg dana na društvenim mrežama pojavio se videozapis koji je razljutio Sekine fanove, koji su vidjeli kako Seka poziva profesionalne fotografe da slikaju njenog sina, e tu su već izgubili svo strpljenje sa njom, a mnogi su to vidjeli kao nepotrebno maltretiranje tek rođene bebe, pa su otvoreno napali Seku da ona nije moralna majka i da koristi rođeno dijete zbog klikova.
Preporuke