Nedavno dešavanje u Zvezdama granda izazvalo je žestoke reakcije javnosti,a mišsljenja su podijeljena. Opet se u samom epicentru dešavanja našla, niko drugi nego Jelena Karleuša.

Opće poznata je stvar da Jelena Karleuša nema zadrške i dlake na jeziku, ona zaista važi za pjevačicu i estradnu ličnost koja uvijek kaže ono što misli i što osjeća te je zbog toga često omražena kod šire javnosti. Nedavno se dogodila skandalozna scena u najgledanijem takmičenju Zvezde granda. Nakon što se emisija zavšrila jedna takmičarka je došla u žižu javnosti, nakon što je pozvala na javni linč članicu stručnoga žirija Jelenu Karleušu.

Jelena je naravno odmah vidjela objavu vezanu za nju i odlučila je da javno progovori o tome, ali ubrzo je insistirala od produkcije Zvezda granda da se djevojka rodom iz Banja Luke diskvalificira. Nakon zasjedanja stručnog tima, odlučeno je da će ova djevojka da zavšri svoje takmičenje u prestižnom muzičkom šou programu.

Jelena je opet na svome profilu objavila stori i poslala poruku pomenutoj djevojci, ali opet ova nije ostala imuna već je oštro uzvratila JK. Njoj je Jelena poručila da ne može da se tako ponaša, da ova trenutno popularnost koju ima zahvaljujući njoj je prolazna. Dala joj je savjet da pokuša da se smiri i da se posveti karijeri, ali da će joj biti teško jer je ona nezrela i ima pogrešan stav o svemu.

Nastavio se društveni rat između njih dvije, te se očekuje da će se sve ovo nastaviti