Melanija Tramp, prva dama Amerike, uvijek je dotjerana i besprijekorno stilizovana, a izaziva veliku pažnju kad god se pojavi u javnosti.

Poznato je da kad je u pitanju dobar odjevni komad, ne pita za cijenu, pa je ipak sve šokirala ovaj put. Melanija i njen suprug nastavili su tradiciju koja se njeguje od 1960. godine, te su prisustvovali činu preuzimanja jelke koja će da krasi Bijelu kuću. Izabrala je za ovu priliku odjevnu kombinaciju u crnoj boji, a sve je upotpunila čizmama sa visokom potpeticom. Njen kaput sa cvjetnim printom je pak, privukao najviše pažnje.

Nema sumnje da je ovo i više nego atraktivan model, ali njegova cijena je ono što se više komentarisalo na društvenim mrežama i govorkalo od uha do uha kod onih koji su imali priliku uživo da vide Melaniju u ovom besprijekornom autfitu.

Naime, Trampova je izdvojila čak tri hiljade eura za ovu kreaciju. Šta vi mislite, vrijedi li ovaj zanimljiv kaput tog novca?

Danas je više nego prije, na cijeni brendirana odjeća i mnogi bi dali i zadnji novčić u džepu samo da bi nabavili markiranu odjeću, misleći da će tako da izgledaju kao da su odjeveni po posljednjoj modi. A da li vi pratite modu i uzimate li brendirano, ili pak smatrate da je to besmisleno? Pišite nam u komentarima.

Preporuke
Loading..