I u ovom tekstu ćemo o osobama koje su sa naše javne scene, a mnogima je ova tema i više nego intersantna. već je svima, više ili manje poznato da su pjevačica Anastasija ražnatović i fudbaler Nemanaj Gudelj već neko vrijeme u zvaničnoj, emotivnoj vezi, te kako stvari stoje kod njih je trenutno sve idealno. Prema fotografijama koje oboje objavljuju na društvenim mrežama, očito je da se Anastasija odlično uklopila u Nemanjinu porodicu, te se već nekoliko puta prisno družila sa majkom i sestrom svoga dečka, te je išla sa njima na njegove utakmice, a dosta se družila i sa njegovim bratom Dragišom. Upravo je Dragiša tema ovoga teksta, a radi se o tome da je i ovaj fudbaler na društvenim mrežama pokazao svoju novu djevojku

Dragiša veće neko vrijeme živi i radi u Španiji, a tu je proslavio i svoj 25. rođendan, te pored najljepših čestitki i poklona koje je dobio od svoje porodice i od prijatelja, sve najbolje u daljnjem životu za rođendan mu je poželjela njegova djevojka, za koju se govori da je već neko vrijeme u vezi sa Dragišom. Saznalo se i da se radi o manekenki Lani Lazarević koja ima 20 godina, te koja je navodno sa Dragišom u vezi od ovoga ljeta.

Do sada se nisu pojavljivali zajedno na javnim mjestima, niti su objavljivali zajedničke fotografije, ali to se sve promijenilo nakon 8. novembra, kada je Dragiša proslavio svoj rođendan. Iako je upisana u Beču na jedan prestižni američki univerzitet gdje studira međunarodne odnose, manekenka je kako se čini za Gudeljev rođendan doletjela u Sevilju kako bi prisustvovala rođendanu.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here