U današnje vrijeme imamo jako veliki broj sve više kupaca koji negoduju i koji su sve više nezadovoljni. Sada je izašla informacija, koja stiže direktno iz Lidla da su imali neke proizvode koji su sadržavali ottrovne materije, to jeste bili su pokvareni. Svi oni koji su na žalost pojeli ove proizvode, veoma je lako moguće da su i otrovani  a da i ne znaju za tu informaciju. I tako tržišta u cijeloj Engleskoj, ali i cijelom ostrvu i svim zemljama koje spadaju u kraljevstvo, kao što su Lidl, Aldo, Tesco, Weitrose i Aska povlače svoje proizvode sa svojih polica, a tisuće stanovnika ovih gradova su u velikoj opasnosti.

Kupci neće moći vratiti sve proizvode, već samo one koji su bili ugroženi tijekom proizvodnje zbog sigurnosnog curenja, koje se desilo pri samom pakovanju ovih proizvoda. Ovo se upozorenje, samo na području Bristola i Koventrija, primjenjuje na sreću. A kakvi su to proizvodi koji su na nesreću jako opasni po čovjeku pogledajte u nastavku našega članka:Šampon, LIDL čips, Tropikana Sos, štapići sa sumamo, smrznuta riba, Lidl krompir, žitarice, Lidl krekeri, zamrznuto povrće, bademi, Lidl čokolade, špinat, sir, jaja i kari piletina u sosu. 

Strašna situacija utjecala je na sve, LIDL je odlučio povući neke svoje proizvode radi sigurnosti svojih kupaca, a mnogi su ostali bez riječi kad su to vidjeli. Mislimo da će im prodaja itekako opasti u idućim mjesecima, jer je ovo i više nego veliki propust od ovako velikoga i sigurnoga brenda. Što mislite o svemu ovome? Kupujete li u Lidl marketima ili ne?

Preporuke