Koliko je danas moguće, pogotovo u bračnim zajednicama, uvjerili smo se više puta. Iz Amerike stalno dobijamo najveće klišeje koji su se ikada desili, a sa pojavom društvenih mreža imamo i TV emisije posvećene veoma čudnim suđenjima, a sledeće bi mogle biti najčudnije koje ćete ikada videti.

 

Odnosno covjek po imenu Clifton Garcia tuzio je svoju zenu sa obrazlozenjem da se ugojila 14 kilograma.Smršavi najmanje 20kg pa ce on otici Tako da je u rakji nazalost ispunio obecanje, ona ga je tuzila, sve je to izazvalo mnogo pažnje u medijima i društvenim mrežama. Bilo je logično da je žena nakon porođaja imala problema sa hormonima, a kada je sudija pitao muža koliko dece ima, on je sarkastično rekao 15.

 

Grčki premijer Kyriakos Micotakis planira kasnije danas posjetiti mjesto tragedije.Uprkos stotinama miliona dolara potrošenih na grčke željeznice u posljednjih 30 godina, nedostatak modernih sistema signalizacije i daljinskog upravljanja znači da su željeznice i dalje opasne, o čemu svjedoče mnogi ljudi koji su poginuli.Iako potpuni detalji fatalne nesreće još nisu poznati, čini se da su se dva voza direktno sudarila, vjerovatno velikom brzinom. Vjeruje se da je šef stanice u Larisi propustio pravilno podesiti skretnice koje kontrolišu kretanje vozova na raskrsnicama i poslao je dva voza na isti kolosijek.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here