Nije rijetkost da neke tvrtke, imaju neku jako posebnu intimu među kolegama, posebno između muških i ženskih kolega, a zaposlenici često padaju na šarm svojih šefova i često započinju afere s njima, bez obzira na to je li netko s njima povezan.Naime, u ponedjeljak me šef tražio da za vikend odem na jedan seminar u drugi grad. U početku sam neko vrijeme razmišljala, bbila sam skeptična i na kraju sam pristala. Nisam to očekivala, ali jednostavno se dogodilo ono što sam pretpostavila.Ni ja ne mogu vjerovati. Ovaj šef je 20 godina stariji od mene, ima 52 godine, ali stvarno je dobar u krevetu. Prvi put u životu osjetila sam nešto, jednostavno ne mogu opisati riječima, to je bilo samo fenomenalno, valjda me je fascinirala njegova pozicija u firmi, to je kao neki afrodizijak za žene. “

U nastavku opisuje kako se to sve događalo i kako je počela razmišljati o riziku da sve u životu, obitelji i djeci riskira samo zato da bude sa svojim šefom, jednostavno se nije mogla zaustaviti u svojoj prevelikoj želji za avanturom:“Razveden je nekoliko godina, i dok smo uživali u krevetu ponudio se da promijenim mišljenje o njemu. Rekao mi je da napustim obitelj, muža, dvije kćeri i preselim se s njim. Rekla sam mu da ću ozbiljno razmisliti o toj ponudi, što nije loše.

On je, međutim, vlasnik i direktor firme, može raditi šta god da ga je volja, nema nikakvo radno vrijeme, dođe i ode sa posla kad hoće, jer je to njegovo. Da budem iskrena, odmah bih se udala za njega jer sam se u njegovom zagrljaju prvi put osjećala kao prava dama, osjećala sam se kao da je svijet moj, da mogu imati sve što želim. Međutim, kćeri su mi malo ometane. Imaju samo 10 i 6 godina i mnogo su vezani za mene i mog supruga. ” Šta da radim?

Preporuke