Jučer je bio 14 februar, poznatiji kao Valentinovo i dan kada su parovi iskazivali ljubav jedno drugome u svakom pogledu, a bio je dovoljan i mali znak pažnje da se to pokaže. Ništa posebno, može čak i mali jedan obični cvijet. Imamo dosta parova koji su razdvojeni, i onda je to još malo teža stvar, tako da im preostaje samo skajp ili ako su u mogućnosti da se vide na bar taj 1m jedini dan.Kao što smo već i rekli taj posebni dan se u cijelom svijetu se slavi kao Dan zaljubljenih i ovo je vrijeme kada ljubavnici jedni drugima daju darove kako bi pokazali koliko im znače. Neko potroši stvarno puno novca na poklone, dok oni malo skromniji ipak priušte jedno drugom neku manju ali ništa lošiju sitnicu. 

Duško Tošić već je neko vrijeme u Beogradu, a vrijeme provodi sa kćerima, međutim, potpuno je zapostavio suprugu Jelenu Karleušu. Potpuno se okrenuo svojim kćerkama, i sa njima provodi gotovo svo svoje slobodno vrijeme. Tao je Duško Tošić sada na svom oficijelnom Instagram profilu objavio fotografiju sa kćerkom Atinom, na kojoj je pokazao kako su mu kćeri najvažnije u životu.Svi se pitaju gdje je jučer bila Jelena Karleuša? Da li taj brak između njih dvoje ikako više funkcioniše? Po svemu sudeći, njih dvoje su tek u formalnoj bračnoj zajednici, a njih dvoje tek vežu njihove dvije kćerke, zbog kojih i ne podnose zahtjev za razvod braka.

Duško Tošić je srpski profesionalni nogometaš koji trenutno igra na poziciji lijevog beka u kineskom prvoligašu Gwangju R&F i srpskoj reprezentaciji. Rođen je 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu. Proslavio se u dresu Crvene Zvezde.

Preporuke
Loading..