Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije Pink Jovanu Jeremić da implicira da su starlete i učesnice rijalitija prostitutke.

Prvo ročište u predmetu protiv voditeljke održano je u novembru prošle godine u Prvom osnovnom sudu u Katanićevoj. Na ročištu se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom. Zerina je od voditelja tražila javno izvinjenje.Na drugom ročištu ekipa našeg portala “Srbija Danas” pronašla je i voditeljku i učesnika rijalitija.

– Ne želim da komentarišem suđenje, Zerina nije nigde pomenuta u Jutarnjem, ona uopšte nema osnova za ovo što radi. Ona je samo htela popularnost preko mog imena i neću uopšte da sudelujem u svemu tome. Idem da odradim ovo što je do mene, dalje uopšte neću da komentarišem. Nije pomenuta u emisiji, kapiraš? Išla je samo slika njena za neku totalno drugu temu, o starletama kao što je išla i Sorajina, Stanijina koje su moje prijateljice i žene koje poznajem, i šta je sad trebalo svaka da ide i da tuži – rekla nam je Jovana Jeremić.

Tim povodom, učesnica rijalitija oglasila se na svom profilu na društvenim mrežama.- Tuženoj će već sutra biti dodata na tužbu izjava da ovo radi zarad novca i sticanja popularnosti preko nje. Dodato na slučaj: Duševna bol. Još jednom hvala na podršci. Sav dokazni materijal je u video izdanjima. Novac od presude se daje u dobrotvorne svrhe – objavila je Zerina na Instagramu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here