Poznati par Željko i Jovana Joksimović odlučili su da od prenatrpanih obaveza naprave predah, pa su se zaputili sa nasljednicima Kostom i bebama Anom i Srnom u jedno luksuzno ljetovalište u Grčkoj.

Ali, supružnicima se pri slijetanju u Atinu dogodio peh nakon što su shvatili da su im prtljag zagubili, koji je uključivao i stvari neophodne za male blizanke.

-Željko i Jovana odlučili su provesti ove godine odmor u Grčlkoj, gdje u luksuznom dijelu Atine imaju svoj stan, ali nisu ni slutili kakav će im se peh desiti. Da bi do željene destinacije što ranije stigli, odlučili su da avionom putuju. To je prvi put da su na putovanje poveli blizanke, njih dvije još ni godinu dana nemaju, pa im je bio veći pritisak zbog toga kako će to sve podnijeti nasljednice. Isplanirali su sve do detalja, ali opet ništa nije na početku išlo prema planu – otkriva dobro upućen izvor.

-Supružnici su se ukrcali u avionom na beogradskom aerodromu sa malim Kostom i djevojčicama. Opremili su se igračkama i cuclama da bi let što kraće prošao, ali djeca su gotovo cijeli put prespavala. Baš kad je laknulo Jovani i Željku što je sve prošlo kako su htjeli, prava drama je uslijedila. Iskrcali su se u Atinu, a kad su kontrolu prošli i blizanke smjestili u kolica, čekali su da prtljag uzmu, kojeg ni na jednoj traci za kofere nije bilo. Potom su neugodne vijesti stigle. Objasnili su Jovani da su se zagubili svi njihovi koferi, uključujući i one u kojim su bile dječije stvari.

Preporuke
Loading..