Bili smo svjedoci da je od prije nekih mejsec dana glavna vijest u medijima bila otkaz dvoje najpoznatijih voditeljskih parova u Srbiji, Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

U medijima se u tom periodu počele da pojavljuju neke špekulacije o tome da bi se njih dvoje mogli vratiti na mjesto u državnoj televiziji, ali su kolege i uposlenici pisale peticiju o tome da se oni ne vraćaju her je Jovana prema njihovom mišljenju veoma nekolegijalna i bahata bila prema njima dok je bila zaposlena tamo.

Prema saznanju medija Srđan još uvijek nije dobio nikakvu ponudu, ali kada je u pitanju Jovana, njen suprug Željko Joksimović je nju zaposlio na njegovoj privatnoj televiziji K1, ali naravno bez Srđana sa kojim je ona radila preko 15 godina i koji joj je bio kum na vjenčanju.

Iz nepozantih izvora saznajemo kako je Željko Jovani odmah ponudio posao u televiziji ali je ona htjela da sačeka da vidi koje će se ponude pojaviti, ali kako ponuda i nije bilo, vrlo brzo je prihvatila njegovu ponudu.

Isto tako saznajemo da Jovana priprema svoju prvu emisiju koja bi trebala da bude emitovana do kraja godine, a ovu informaciju Jovana još uvijek nije komentarisala, dok kada smo pričali sa Srđanom, pitali smo ga da li je on dobio neku ponudi, te je on rekao da nije i kada bude da će nas obavjestiti.

Vaš komentar?

Preporuke