Željko Joksimović, poznati estradni umetnik, već duže vreme je u braku sa podjednako poznatom srpskom TV voditeljkom Jovanom Joksimović. Ono što je zanimljivo je da su se zapravo vjenčali tri puta – prvi put nakon samo nekoliko mjeseci veze. Njihov poslednji susret održan je tokom Pesme Evrovizije u Beogradu.

“Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lijepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila” – kazala je Jovana svojevremeno povodom razvoda od Joksimovića. Međutim, njihovo pomirenje je uslijedilo nedugo nakon toga, a kao kruna njihovog braka došle su dvije kćeri bliznakinje Srna i Ana, a zatim i sin Kosta, koji je dodatno uljepšao odnos mladog bračnog para.

Željko i Jovana ne samo da su srećni u privatnom životu, već su uspešni i u poslu, vodeći televiziju „K1” više od tri godine. Poznati muzičar i atraktivni TV voditelj, prvi put su emitovali svoj program prije tri godine i od tada po gledanosti idu u korak sa nacionalnim frekvencijama.

Jovana je najavila da je njen posao bio uspešan poslednje tri godine i da će i ubuduće svojoj publici pružati kvalitetne sadržaje. Poručili su da ne žele stati na broju tri, iako im je to srećan broj, te da se nadaju da će njihov televizijski posao biti uspješan još dugi niz godina.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here