Voditeljka Jovana Jeremić je jedna od najpoznatijih voditeljki u regionu, dugo vremena su naslovne strane svih medija i portala bila preplavljene vijestima o dotičnoj.

O ovoj voditeljki je mjesecima trajala saga, a sve je eskaliralo kad je u javnosti odjeknula vijest kao bomba da napušta Happy TV i da prelazi na PINK TV zbog mnogo izdašnije ponude koju je dobila od vlasnika ružičaste televizije, Željka Mitrovića.

Ona je radila više od deset godina na HAPPY TV. Rekla je da je došlo vrijeme za promjenu, dobila je ponudu koja se ne može odbiti.

I dok se sve stišalo kad je u pitanju Jovana u javnosti, ipak, na društvenim mrežama je mnogo aktivna, svakodnevno svoje pratioce izvještava o svom životu, gdje se nudi različiti sadržaj.

Sad je objavila i porodičnu fotku pred putovanje, tamo se nalazi sa kćerkom i suprugom svojim. A na jednoj od fotografija je napisala BUDI DOBAR VOLE TE DJEVOJKE, na drugoj je napisala NEKA NOVA VREMENA KREĆU SAD. PRVI PUT AVIONOM.

Nalazili su se na aerodromu, a čini se da na put ide sa svojom kćerkom, dok njen muž neće ići s njima.

Jovana je doživjela veliki stres prije nekoliko dana, kad je ispred zgrade u kojoj živi vidjela svoj automobil u potpunosti uništen. Ne zna ko je to uradio i zbog čega, mnogo je ogorčena na ljude. Svojim kolegama novinarima je otkrila da je propisno parkirala, ali joj je neko auto uništio, vjeruje kako je sve to posljedica njenog novinarskog rada.

Jovana Jeremić je danas sigurno najpopularnija voditeljka

Advertisement