U današnjem članku da pređemo malo i na domaću estradu, na kojoj se i ne dešava nešto baš mnogo stvari. I današnji članak je vezan za malo tamnu stranu šou biznisa. Vjerujemo da svi znate koliko su žene koje se pojavljuju u medijama, da li to bile pjevačice, glumice ili ipak starlete, mnogo ulažu u svoj izgled dajući jako velike svote novca na estetske operacije.

 

Nekada to djeluje jako lijepo, ili na neki način prirodno, ali ruku na srce moramo reći da znaju i pretjerati u potpunosti. Ponekad do tolike mjere, da kada se usporede njihove slike iz ranijih dana, i sadašnje izgledaju kao sasvim druge osobe, koje je teško prepoznati. Isto tako zna se desiti da se takve vrste operacije krenu po zlu, pa tako da se poslije mora prolaziti kroz još teže vrste operacija. Današnji članak je vezan za ovu temu.

 

U pitanju je pjevačica Sanja Stojanović koja je kako znamo postala poznata tako što je isplivao njen eksplicitni snimak, je sada na velikim mukama. Ona je na svom Innstagram profilu objavila jako potresne slike , na kojima možemo
vidjeti da je promjenila svoj izgled lica. Sanja Stojanović je zbog loše prethodne intervencije morala da ide na operaciju kako bi izvadila biopolimer iz usana.

 

Ona je pokazala kako joj sada usne izgledaju, i pjevačica jedva govori, ali je ipak  uspjela snimiti snimak na kojem se obraća svojim fanovima i govori svojim pratiocima da trenutno prolazi jednu jako tešku situaciju u svom životu, i da se nada da će u skorije vrijeme biti bolje.