Poznato je da su glumac Lijam Nison i njegova supruga, glumica Nataša Ričardson, bili jedan od najsrećnijih parova u Holivudu. Beskrajno su se voljeli, bili poslovno uspješni, i svi su im zavidjeli na toj sreći, sve dok, posle nesreće na skijanju, Nisonova izabranica nije preminula i to od posljedica udara glavom. To je za posljedicu imalo glumčevo prepuštanje porocima, a sa kojima se kasnije dugo borio.

Ova tragedija odigrala se 2009. godine. Natašina ozljeda se isprva činila bezazlenom, međutim su kasnije uslijedile snažne glavobolje, hematomi te padanje u komu. Nison ju je, nakon što je postalo izvesno da se ona neće probuditi, i isključio sa aparata. Njen gubitak strašno ga je uzdrmao.

Prije smrti Ričardsonove, čuveni glumci godinama su bili nerazdvojni, a svoju ljubav i strast nisu uspijevali da sakriju ni na crvenom tepihu pa u svakoj prilici su jedno srugo gledali očarano, dobili su i dvoje djece, jednog sina 1995, a drugog već naredne godine.
Stajao sam pored njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: “Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si, vraćamo te u Njujork a tamo ćemo skupiti prijatelje i porodicu” – ispričao je Nison, nakon smrti svoje drage.

Nataša je donirala tri svoja organa, pa trenutno održava troje ljudi u životu, dakle dala je srce, bubrege i jetru – otkrio je glumac, pet godina posle njene smrti.

Nison se proslavio akcionim filmovima, a nedavno je izjavio da baš u takvima više neće glumiti, on je ovom umjetnošću počeo da se bavi sa 11 godina, ali u isto vrijeme je i ozbiljno trenirao boks. Bio je čak i omladinski prvak Irske u teškoj kategoriji tri godine zaredom, međutim pobijedila je ljubav prema glumi.

Preporuke